Başkan Vekili Öztürk İnşaat Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk, belediyemiz tarafından yapılan Olimpik Yüzme havuzunun inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Kaymakam Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, Başkale Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

İlgili birim müdürlerinin de katıldığı incelemelerde Başkan Vekili Öztürk, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Yüzme havuzuna gerçekleştirdiği incelemeler hakkında açıklamada Öztürk, "İlçemize halkımıza birçok hizmetlerde bulunduk. Olimpik Yüzme havuzu da onlardan biri. Gençlerimiz, çocuklarımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın yüzme imkanı bulacak bir tesis olacak. İnşaat çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.

Bu tesisin biran önce bitirilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır.” dedi.

Van ve ilçeleri başta olmak üzere Hakkari ve Yüksekova’dan da insanların yüzme imkanı bulacağı 3 bin 200 metrekare olan üzerinde yapılan tesis, Van’ın cazibe merkezlerinden biri olacak diyen Öztürk çocuklarımız gençlerimiz buradan yüzme öğrenecek.

• Başkan Vekili Öztürk İnşaat Çalışmalarını Yerinde İnceledi