Başkan Vekili Abdulselam Öztürk Onuruna Veda Yemeği

2018 yılı Kaymakam Kararnamesi ile Yalova’nın Armutlu ilçesine tayini çıkan Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk onuruna veda yemeği düzenlendi.

Başkale Belediyesi tarafından Başkale Taziye Evinde gerçekleştirilen programa yoğun katılım olurken, duygu yüklü anlar yaşandı.

Veda yemeğine Kaymakam Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk ve Eşi Zuhal Öztürk,  Cumhuriyet Savcıları Mehmet Demir, Bünyamin Kılınç,  3. Hudut Tabur Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Turgay Özkan, 4. Hudut Tabur Komutanı Piyade Binbaşı Bülent Yılmaz, ilçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Hati, İlçe Emniyet Müdürü Adil Metin, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

Yemekte konuşan Başkan Vekili Abdulselam Öztürk “ Her zaman Başkale’de Kaymakam olmanın gururunu yaşadım.  Başkale öyle bir yer ki burada görev yapmak on tane üniversiteye bedel. Ben kaymakamlığı Başkale’de öğrendim. Başkale, Kaymakamlığın ve memuriyetin doktorası. Allah nasip etti burada Belediye Başkanlığı görevini de üstlendim.  Elimden geldiğince, gücüm yettiğince,  aklım erdiğince Başkale halkına hizmet etmeye çalıştım. Bunu yaparken reklam olsun diye yapmadım. Halka hizmet olsun diye yaptım. Başkale’nin meslek hayatımda her zaman önemli bir yeri olacaktır. Görevimi yaparken bana yardımcı olan Kaymakamlık ve belediye çalışanları, emniyetimiz, askerimiz tüm kamu kurum çalışanlarımız, esnafımız ve sevgili Başkaleli hemşerilerime teşekkür ederim. Herkesten helallik istiyorum. Benden yana hakkım varsa gönülden helal ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Öztürk’e çeşitli hediyeler verildi.

• Başkan Vekili Abdulselam Öztürk Onuruna Veda Yemeği