Başkan Vekilimiz Yeni Evlenen Çiftlerin Mutluluğuna Ortak Oldu

Başkan Vekilimiz  Yeni Evlenen Çiftlerin Mutluluğuna Ortak Oldu

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Çalışanı Ümit Hanihaneka’nın düğün törenine katıldı.

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk, belediye ve kaymakamlık hizmetlerinin yanı sıra halkla bir araya gelmeyi de ihmal etmiyor.

Başkan Vekili Öztürk, Başkale Kaymakamlığı’nda çalışan Ümit Hanihaneka ve Bilge Atabay çiftinin düğün törenine katılarak, mutluluklarına ortak oldu.

Öztürk, gelin ve damada Türk bayrağı hediye ederek Ömür boyu mutluluk dileklerinde bulundu.

Damat Ümit Hanihaneka, "Bu mutlu günümüzde düğünümüze katılıp bizimle birlikte olan Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Abdulselam Öztürk bizleri onurlandırdı. Kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.