30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96'ncı Yıldönümü Kutlandı

Başkale İlçemizde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü yapılan törenle büyük bir coşkuyla kutlandı.

Başkale İlçemizde 30 Ağustos Zafer Bayramı 96. yıldönümü düzenlenen törenlerle kutlandı. Başkale'de ilk Tören, Hükümet konağı önünde bulunan Atatürk anıtına çelenklerin konulmasıyla başladı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla devam etti. Günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmaların ardından, tören sona erdi.

Düzenlenen törene Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk Garnizon Komutan Vekilli Piyade Binbaşı Bülent Yılmaz kamu kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle tebrikler Hükümet Konağı'nda Başkan Vekillimiz Abdulselam Öztürk, Garnizon Komutan Vekili Piyade Binbaşı Bülent Yılmaz Cumhuriyet Savcısı Mehmet Yılmaz tebrikleri kabul etmesiyle sona erdi.

• 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96'ncı Yıldönümü Kutlandı