Başkan Vekilimiz Öztürk’ten 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Zafer Bayramı’nın 96'ncı yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Vekili Öztürk, mesajında şu ifadelere yer verdi.

“ Vatanımızın birliği ve Milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen bu büyük ve onurlu mücadelenin kazanıldığı bu zaferin 96. Yıldönümünde, Başkaleli hemşerilerim başta olmak üzere tüm milletimizin ve şanlı ordumuzun mensuplarının, 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten duygularımla kutluyorum. Bu topraklarda hür ve kendi bayrağımız altında yaşamamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımız uğruna can veren bütün şehitlerimizi rahmetle, hürmetle, minnetle anıyorum. Mekânları cennet, ruhları şad olsun.”