Başkale İlçemizde Bayramlaşma Programı

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk, ilçemizde görev yapan tüm kamu personeli ve vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutladı.

Belediye Başkan Vekilimiz Abdulselam Öztürk, beraberinde Garnizon Komutan Vekilli Piyade Yarbay Emre Köroğlu, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Demir, 4. Hudut Tabur Komutanı Piyade Binbaşı Bülent Yılmaz ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İhsan Polat ile ilçemizde görev yapan tüm kamu personeli ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Bir süre polis lokalinde kalan Öztürk, ardından vatandaşların ve Mehmetçik'in bayramını kutlayarak bir süre sohbet etti.

Askerlere hitaben konuşan Öztürk, şunları kaydetti:

"Memleketimizin en kritik döneminde ve en kritik noktada vatan topraklarının bekçiliğini yapıyorsunuz, Peygamber ocağında bayram kutluyorsunuz. Bu da ayrı bir şereftir. Siz burada milletimiz ve vatanımız için görev yaparken anneniz, babanız, arkadaşlarınız, çocuklarınız huzur içinde bayram kutluyor. Ülkemiz size minnettar. Hepinizin Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Allah'a emanet olun. Bundan sonra nice bayramları annenizle, babanızla kutlamanızı temenni ediyorum."

• Başkale İlçemizde Bayramlaşma Programı