Başkale Belediyesi Sinek ve Haşere ile Mücadele Ediyor

Başkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, sivrisinek ve haşereyle mücadele kapsamında ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İlçemizde sağlık problemlerinin önüne geçmek için 4 personel ve 1 tam donanımlı araçla çalışma başlatan ekiplerimiz, akşam saatlerinde aralıksız bir şekilde mahalle aralarıyla cadde ve sokakları ilaçlıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yaz aylarında yapılan ilaçlama çalışmaları sıcak günlerde ortaya çıkan sağlık problemlerinin de önüne geçiyor.

Her gün yapılan ilaçlama ile ilçenin tüm bölgeleri dezenfekte edilirken ekipler, cadde ve sokaklarla birlikte dere yataklarını da ilaçlayarak haşerelerin yayılmasının önüne geçmeye çalışıyor.

Vatandaşlarımızın sağlığını tehlikeye atmayacak düzeyde hazırlanan ilaçlama yaz sezonun sonuna kadar belirli aralıklarla kullanılmaya devam edecek.

• Başkale Belediyesi Sinek ve Haşere ile Mücadele Ediyor