15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kaymakam Belediye Başkan Vekili Öztürk, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bundan 2 yıl önce devletimize ve milletimize karşı başlatılan menfur darbe girişimi, ülkemizin dört bir köşesinde tanklara, bombalara, kurşunlara göğsünü siper eden Türk milleti, vatansever kamu görevlileri ve güvenlik güçlerimizle canları pahasına kanlarını dökerek engellemiştir. Çanakkale ve milli mücadele ruhuyla mücadele eden Türk milleti, bir kez daha ülkemizin bölünmez bütünlüğüne ve birlik beraberliğine kast eden hainlere gereken dersi verilmiştir.

Ülkemizin aydınlık geleceği uğruna, vatan aşkıyla canını hiçe sayan şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum."