Başkan Vekilimiz Öztürk Genç Çiftin Düğününde Halay Çekti.

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk, ilçede düzenlenen Ufuk ve Eylem Alan çiftinin düğün törenine katılarak davetlilerle birlikte halay çekti.

Kaymakam Belediye Başkan Vekilli Abdulselam Öztürk, belediye ve kaymakamlık hizmetlerinin yanı sıra halkla bir araya gelmeyi de ihmal etmiyor.

Başkale ilçesinde görev yaptığı sürede halkla sürekli iç içe olan Öztürk; ilçe sakinlerinde olan Alan ailesinden Ufuk ve Eylem Alan çiftinin düğün törenine katılarak halay çekti.

Kaymakam Öztürk, gelin ve damada Türk bayrağı hediye ederek Ömür boyu mutluluk dileklerinde bulundu.

Damadın babası Cemal Alan, "Bu mutlu günümüzde düğünümüze katılıp bizimle birlikte halay çeken Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Abdulselam Öztürk bizleri onurlandırdı. Kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

• Başkan Vekilimiz Öztürk Genç Çiftin Düğününde Halay Çekti.