Genç Çiftin Mutluluğuna Ortak Olduk

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk, ilçemizde düzenlenen düğün törenine katılarak genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Başkale Belediye Başkan Vekillimiz Kaymakam  Abdulselam Öztürk, belediye ve kaymakamlık hizmetlerinin yanı sıra halkla bir araya gelmeyi de ihmal etmiyor.

Başkale ilçesinde görev yaptığı sürede halkla sürekli iç içe olan Başkan Vekilimiz Öztürk; iYağızer ailesinden Talat Yağızer’in oğlu Şiyar Yağızer’in düğününe  katılarak halay çekti

Kaymakam Belediye Başkan Vekili Öztürk, Gelin ve Damada Türk bayrağı hediye ederek Ömür boyu mutluluk dileklerinde bulundu.

Damadın babası Talat Yağızer  bu mutlu günümüzde düğünümüze katılıp bizimle birlikte halay çeken  "Sayın  Kaymakamımız Abdulselam Öztürk bizleri onurlandırdı. kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

• Genç Çiftin Mutluluğuna Ortak Olduk