Modern İşyerlerinin Temeli Atıldı

Belediyemiz tarafından Başkale merkezinde baraka olarak yıllardır kullanılan büfeler için başlatılan 22 dükkânın yer aldığı modern dükkânlar projesinin temeli atılarak yapım çalışmalarına başlandı.

Başkale Belediyesince başlatılan değişim ve dönüşüm çalışmaları, ilçenin birçok noktasında devam ederken, çarşı merkezinin yeniden dizayn edilmesi için de çalışmalar aralıksız sürüyor.

İlçe merkezinde bulunan ve görüntü kirliliği ile çarpık yerleşmeye yol açan 22 eski baraka yıkılmasının ardından modern 22 yapının inşa edilmesi için geliştirilen modern dükkânlar projesinin temeli atılarak işyerlerinin en kısa zamanda sahiplerine teslim edilmesi için çalışmalar başladı.

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk dükkânların inşaatında incelemelerde bulundu. Öztürk Başkale Belediyesi tarafından yaptırılan modern 22 dükkânın kısa sürede bitirilerek, hizmete sunulacağını söyledi.

• Modern İşyerlerinin Temeli Atıldı