Başkan Vekilimiz Belediye Personeliyle Bayramlaştı

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk, Ramazan Bayramı nedeniyle belediye çalışanlarıyla bayramlaştı.

Belediye binasındaki makamında personellerin tek tek elini sıkıp bayramını kutlayan Başkan Vekilimiz Öztürk, “Bütün belediye çalışanlarının Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Allah nice güzel bayramlarda sevdiklerinizle birlikte, sağlık ve sıhhat içerisinde bir arada bulunmayı nasip etsin" dedi.

Belediye bağlı ‘Kadın Emeği Pazarı’ndaki kilim atölyesinde öğreticilik yapan Hatice Can ve Aslı Kaya da, Abdulselam Öztürk’e desteklerinden dolayı isminin yazılı olduğu bir kilim hediye ettiler.

Belediye Başkan Vekilimiz Öztürk, daha sonra belediye personeliyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

• Başkan Vekilimiz Belediye Personeliyle Bayramlaştı