Yolda Kalan Vatandaşları Belediyemiz Kurtardı

İlçemizde akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan yollarda mahsur kalan vatandaşlarımızı ve sağlık personellerini belediyemize bağlı Zabıta Müdürlüğü'nce kurulan kriz masasına bağlı karla mücadele ekiplerimiz kurtardı.

Başkale İlçemize bağlı kırsal mahalleler; Ilıcak, Belliyurt ve Ömerova Mahallesinde araçlarıyla mahsur kalan vatandaşların imdadına Başkale Belediyesi ve  Van büyükşehir Belediyesi'ne bağlı karla mücadele ekipleri yetişti.

Yoğun kar yağışının ardından ulaşıma kapanan yollarda kalan toplam 5 araç belediye ekiplerinin yoğun çalışmasının ardından kurtarıldı. Ulaşıma kapanan yollarda Van Büyükşehir Belediyesi Başkale Şefliği Karla Mücadele ekipleri ile Başkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü karla mücadele ekipleri tarafından yeniden ulaşıma açıldı.

Yollarda mahsur kalan vatandaşlar,Başkale Belediyesi karla mücadele ekiplerine kendilerine yardım ettiklerinden dolayı teşekkür ettiler.