Belediyemiz Strateji Planlama Toplantısı Gerçekleştirdi

Başkale Belediyesi'nin 2020-2024 Stratejik Plan çalışmaları bilgilendirme toplantısı ile başladı.

Başkale Belediyesi 2020-2024 dönemi stratejik planının hazırlanması için Belediye Eşbaşkanımız Erkan Acar’ın başkanlığında toplandı.

Toplantıya Belediye Eşbaşkanımız Şengül Polat, Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Ali Bora, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.

2020 - 2024 Stratejik Plan çalışmaları bilgilendirme toplantısında konuşan Eşbaşkan Acar, “Bizler ilçemiz için var gücümüzle çalışmaya kararlıyız. Hep birlikte şeffaflığı en üst seviyede tutarak yöneteceğiz. Bizden sonraki nesillere daha yaşanılabilir bir şehir bırakmak için şehri ilgilendiren her konuda görüş ve önerileri beklediğimizi her platformda ifade ediyoruz. Halkımız, personelimiz ve tüm paydaşlarımızın dâhil olacağı bir stratejik plan hazırlayacağız. Bu konuda herkes üzerine düşen görevi yapmalıdır. Biz bu planlamayı çok önemsiyoruz” dedi.

Toplantıda Başkale Belediyesi Strateji Geliştirme Birim sorumlusu, stratejik planın hazırlanması ile ilgili bilgi verdi.

Stratejik planlamanın nüfusu 50 binin üzerinde olan belediyeler tarafından hazırlanması gereken bir vizyon planı olduğunu belirterek, toplantının amacının stratejik planlama konusunda farkındalık oluşturmak, temel konularda bilgilendirmek, yöntem konusunda önerilerde bulunmak ve yol gösterici çalışmalar yapmak olduğunu da belirtti.

• Belediyemiz Strateji Planlama Toplantısı Gerçekleştirdi