Başkan Vekili Kaymakam Öztürk’ün Ramazan Bayramı Mesajı

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Kaymakam Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, mesajında birlik, beraberlik, dayanışma, hoşgörü, sevgi, saygı ve kardeşlik gibi yüce değerlerin yaşayıp paylaşıldığı bir bayramı idrak etmenin sevinci içinde olduklarını belirterek, bu günlerde ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmalı ve bayram coşkusunu onlarla yaşamak gerektiğini söyledi.

“Toplumsal birliğimizi sağlayan değerlerin anımsandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, Ramazan Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz. Yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı bayram günlerinde; muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızı, yaşlılarımızı, şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi ziyaret etmek dayanışmanın en güzel örneklerini oluşturacaktır.

Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa, ülkemize ve ilçemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, Başkaleli hemşerilerim başta olmak üzere sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle bayramınızı en içten duygularımla kutlarım."