Kardeşlik Soframızda Vatandaşlarımızla Hep Birlikte İftar Açtık

Ramazan ayı boyunca geleneksel hale gelen Pazartesi ve Perşembe günü Başkale Kent Meydanında Belediyemiz tarafından kurulan iftar ve kardeşlik sofrasında Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk ile çok sayıda vatandaş hep birlikte iftarını açtı.

Programımıza Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, Garnizon Komutanı Piyade Albay Tefik Abaşlıoğlu, 4. Hudut Tabur Komutanı Piyade Binbaşı Memet Köylü, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Hati, İlçe Emniyet Müdürü Adil Metin kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar öncesi tüm masaları tek tek gezen Başkan Vekilimiz Abdulselam Öztürk, vatandaşlarla yakından ilgilendi.

Vatandaşlar hep birlikte iftarlarını açarak dua etti.

Programda konuşan Başkan Vekili Öztürk, ilçede huzur ortamında güzel bir ramazan geçirdiklerini ifade ederek, “İlçemizde 1 yılda önemli projelere imza attık. Olimpik yüzme, havuzu, kent meydanı, sıcak asfalt, yol yapım çalışmaları, Kültür merkezi ve belediye hizmet binası, mesire alanı, dükkan projesi ve buna benzer çok projemizi bitirdik. Vatandaşlarımızla el ele güzel bir Başkale için çalışıyoruz. Başkaleli hemşerilerim hizmetlerin en güzeline layıktır. Tüm Başkaleli hemşerilerimin ramazanı şeriflerini kutlar, şimdiden Ramazan Bayramlarını kutlarım” dedi.

Programın ardından İstanbul’dan Başkale’ye gelen Onur Yenidünya tarafından yazılıp sahnelenen “Ters Lale” IQ Yapım’ın organizasyonuyla ilçemizde sahnelendi.

• Kardeşlik Soframızda Vatandaşlarımızla Hep Birlikte İftar Açtık