Cami ve Taziye Evlerimizin Önüne Kilit Taşı Döşüyoruz

Başkale Belediyesi, gerek görsel estetik, gerekse temiz bir çevre için, merkeze kilometrelerce uzaklıkta bulunan kırsal mahalleler Kavurgalı, Aşalan ve Tınazlı’da cami ve taziye evlerinin önüne toplamda 2 bin 690 m2 parke taşı döşendi.

Belediyemize bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelerde başlatmış olduğu yol stabilize, zemin iyileştirme çalışmalarının ardından parke taşı döşedi.

Mahalle halkı kilit taşı çalışması nedeniyle memnuniyetlerini belediyemiz ekipleri ile paylaştılar.

Belediyemiz özellikle kırsal mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın acılı günlerinde taziyeleri rahat bir ortamda kabul etmeleri amacıyla tüm imkanlarını seferber etmeye devam edecektir.

• Cami ve Taziye Evlerimizin Önüne Kilit Taşı Döşüyoruz