Başkale İlçemizde Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar

Belediye Başkan Vekili Kaymakam Abdulselam Öztürk ve eşi Zuhal Öztürk hanımefendi, Başkale ilçemizde şehit aileleri ve gaziler onuruna organize edilen iftar programında şehit aileleri ve gazilerle birlikte iftar açtı.

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk’ün ev sahipliğinde ilçede bir otelde düzenlenen programa, Başkan Vekilimiz Abdulselam Öztürk ve Eşi Zuhal Öztürk,  Garnizon Komutanı Piyade Albay Tefik Abaşlıoğlu, 4. Hudut Tabur Komutanı Piyade Binbaşı Memet Köylü, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Hati, Kurum Amirleri, şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı.

Şehit Aileleri onuruna düzenlenen iftar programında tüm masaları dolaşarak şehit aileleriyle yakından ilgilenen Kaymakam Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, onlarla bir arada olmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtti.

Öztürk, tüm şehitleri rahmet ve minnetle yâd ettiklerini de ifade ederek,  “Tüm şehit ailelerini ve gazilerimizi selamlıyorum, devletimize karşı yapılan hainliklere karşı dimdik ayaktayız. Bunun sebebi de cennet vatanımız için kanlarını döken şehitlerimizdir. Allah birliğimizi beraberliğimizi hiçbir zaman bozmasın. Hep birlikte huzurlu bir şekilde yaşarız. Kadir gecenizi tebrik eder, Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum” dedi.

Programın sonunda  Başkan Vekili Öztürk şehir aileleri ve gazilerle bol bol hatıra fotoğrafları çekerken şehit çocuklarına oyuncak hediye etti.

• Başkale İlçemizde Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar