Evde Eğitim Gören Zeynep Geçit’in Sevincine Ortak Olduk

Başkale İlçemize bağlı Aşalan mahallesinde ikamet eden ve çeşitli sağlık sorunları nedeniyle evde eğitim gören Zeynep Geçit’i evinde ziyaret eden Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk, karnesini ve beraberinde götürdüğü hediyeleri verdi.

"Karaciğer Yetmezliği" hastalığı nedeniyle nakil olan ve evde eğitim gören 13 yaşındaki Zeynep Geçit, karne heyecanını evinde yaşadı.

İlk olarak Cumhuriyet Ortaokulunda düzenlenen törene katılan Başkan Vekilimiz Abdulselam Öztürk, okulu başarı ile bitiren öğrencilere hediyelerini verdi.

Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Özkara ile beraber ilçeye 20 kilometre uzaklıkta bulunan Aşalan mahallesine geçen Başkan Vekili Öztürk, Karaciğer yetmezliği hastalığı sonucu nakil olan ve evde eğitimine devam eden 13 yaşındaki 4. Sınıf öğrencisi Zeynep Geçit ’i evinde ziyaret ederek, karnesini verdi.

İyi bir eğitim alarak ileriki hayatta insanlığa faydalı bir insan olmak istediğini dile getiren öğrenci Geçit, Kaymakam Öztürk’e kendisine bu güzel anı yaşattığı için teşekkür etti.

Öztürk’e teşekkür eden baba Ertan Geçit,” Sizlerin sayesinde çocuğum tedavi oldu. Devletimiz bizim için imkânlarını seferber etti. Allah devletimize zeval vermesin.”dedi.

Geçit ‘in annesi Nurcan babası Ertan Geçit ile sohbet eden Öztürk, Geçit’e hem karnesini hem de çeşitli hediyeler verdi.

• Evde Eğitim Gören Zeynep Geçit’in Sevincine Ortak Olduk