Başkale Belediyesi’nden Alt Yapı ve Kanal Çalışması

Belediyemize bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçemizde başlatmış olduğu altyapı sistemlerini yenileme kapsamında cadde ve sokaklarda bulunan yağmur suyu kanallarının alt yapısını yenileyerek ilçeyi sağlıklı altyapı hizmetine kavuşturuyor.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe merkezinde hazar gören yağmur suyu kanallarını yapım onarım ve bakımdan geçiriyor.

Ekipler iş makineleriyle kazı çalışması, boru döşeme ve yağmur suyu için getirilen boruları kullanmaya hazır hale getirerek hizmete sundu.

Belediye ekipleri, yaptığı çalışma ile mevcut kanal ve kapakları yenilerken, bazı caddelerde ise yeni beton bloklar ve beton boru döşemesi gerçekleştirerek ilçenin uzun yıllar etmesini sağlayacak alt yapı sistemini inşa etti.

• Başkale Belediyesi’nden Alt Yapı ve Kanal Çalışması