Vedaş Genel Müdüründen Başkan Vekilimize Ziyaret

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk, kendisini ziyaret eden VEDAŞ Genel Müdürü Osman Akyol ile Başkale Belediyesi tarafından merkezdeki 4 caddede yapılacak olan kaldırım yenileme çalışmaları ve yapılacak ışıklandırma projesi konularını ele aldı.

Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) Genel Müdürü Osman Akyol Van’ın Başkale Belediye Başkan Vekili ve İlçe Kaymakamı Abdulselam Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Genel Müdürü Osman Akyol’a VEDAŞ ve VEBSAŞ yönetimi de eşlik etti.

Ziyarette; ilçenin genel durumu ve Başkale Belediyesi tarafından merkezdeki 4 caddede yapılacak olan kaldırım yenileme çalışmaları ve yapılacak ışıklandırma projesi üzerinde konuşuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Öztürk, Genel Müdürü Osman Akyol’a Türk Bayrağı hediye etti.

• Vedaş Genel Müdüründen Başkan Vekilimize Ziyaret