Başkale Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Belediyemiz 2019-2024 döneminin Haziran ayı meclis toplantısı, Belediye Eş Başkanımız Erkan Acar başkanlığında gerçekleştirildi.

Başkale Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı yapıldı.

Ak Parti ve HDP’li meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıya Belediye Eş Başkanımız Erkan Acar başkanlık etti.

Meclis üyeleri ile tek tek selamlaşan ve Ramazan Bayramlarını kutlayan Eş Başkanımız, meclis toplantısını başlattı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Eş Başkanımız Acar, “Haziran ayı meclis toplantımızı gerçekleştirmek üzere toplanmış bulunmaktayız. Meclis üyeleri, Belediye çalışanları ve tüm halkımızın Ramazan Bayramı’nı tekrar kutluyorum. Toplantımızda alacağımız kararların ilçemize hayırlı olsun. İlçemizin kalkınmaya ve gelişmeye ihtiyacı var. Tüm gücümüzle çalışmalarımıza sarılacağız.” dedi.

Meclis toplantısında İmar, Tarım, Kültür ve Turizm, Gençlik ve Spor, Sağlık, Eğitim, Uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele ve Kadınlar ile ilgili yapılan ve yapılacak olan konular görüşüldü.

• Başkale Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı