Başkan Vekilimiz Abdulselam Öztürk’ten Ramazan Ayı Mesajı

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk, Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk, mesajında şunlara yer verdi:

"Bereketin, huzurun, varı yokla paylaşmanın, en ulvi duyguların zirvede yaşandığı on bir ayın sultanı mübarek ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.  Sosyal dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin sergilendiği, nefis muhasebesinin daha etkin bir şekilde yapıldığı bu kutsal ay, Müslümanlar için el ele vermek ve kaynaşmak için bir vesiledir.

Ramazan ayının ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni eder, başta Başkaleli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan-ı Şeriflerini tebrik ederim.”