Eşbaşkanlarımız Erkan Acar ve Şengül Polat'ın Bayram Mesajı

Belediye Eşbaşkanlarımız, Erkan Acar ve Şengül Polat yayımladıkları mesajda Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Eşbaşkanlarımız Mesajında “Başarı ve huzur dilemekle beraber öncelikle toplumsal barış ve kardeşlik duygularının gelişmesini dileriz” temennisinde bulundular.

Eşbaşkanlarımız, yayımladıkları mesajda şu ifadeler yer aldı:

Halkımızla omuz omuza ve dayanışma içerisinde olarak eşitlik, adalet ve özgürlük inançlarının gelişmesi temennisiyle tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı kutlu olsun. Bu bayramda; düşmanlık duygularının yerini kardeşlik-dostluk bağlarıyla hoşgörü ve kucaklaşmanın almasını dileriz. Başta Başkale ve Van halkı olmak üzere bütün İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutlarız.

Çocukların ölmediği ve çocukça yaşayabildiği, gençlerin özgür olduğu, toplumsal barışın sağlandığı, toplumların ve halkaların kutuplaşmadığı, insanların nefret duyguları yerine kucaklaştığı, annelerin geleceğe umutla bakabildiği, her bir kadının birer yaşam olduğu düşüncelerin gelişmesini ve büyümesini temenni ederiz.

Herkes için başarı ve huzur dilemekle beraber öncelikle toplumsal barış ve kardeşlik duygularının gelişmesini dileriz. Ramazan ayı boyunca dilekleriniz ve ibadetleriniz kabul, bayramınız huzur ve mutlulukla dolsun"