Başkan Vekilimiz Öztürk Engelli Öğrencilerle Birlikte Ankara Havası Oynadı

Başkale İlçemizde bulunan Özel Elbak Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen ‘Engeliler Haftası’ etkinliğinde Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk, engelli öğrencilerle birlikte Ankara havası oynadı.

Özel Elbak Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam  Abdulselam Öztürk ile eşi Zuhal Öztürk, 6. Hudut Alay Komutan Yardımcısı Garnizon Komutanı Piyade Albay Tefik Abaşlıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Adil Metin, İlçe Millî Eğitim Müdürü Kemal Özkara, kamu kurum amirleri, öğrenci ve velileri katıldı.

Tepebaşı İmam Hatip İlkokulu konferans salonunda Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program,  engelli öğrenciler tarafından müzik,  folklor ve dans gösterileri ve şiirler okunmasıyla devam etti.

Etkinlikte konuşan Başkan Vekilimiz Abdulselam Öztürk, "Engelliler bizim süsümüz. Onlar bize Allah'ın emanetleri, dünya onlar sayesinde bir anlam kazanıyor. Engelli çocuğu olan ailelerimiz bundan gurur duymalı, utanmamalı. Bizler onları çok seviyoruz. Onlar Allah'ın bir nakışıdır. Tüm engellilerimizin ve ailelerinin Engelliler Haftasını kutluyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum" dedi.

Rehabilitasyon öğrencilerinin oynadığı Ankara havası oyununda sahneye sürpriz bir şekilde çıkan Öztürk ve Garnizon Komutanı Piyade Albay Tefik Abaşlıoğlu,  engelli öğrencilerle birlikte Ankara havası oynadı.

Meryem Deniz isimli İşitme engelli öğrencinin karakalem çalışması ile yaptığı portreyi hediye ettiği Başkan Vekili Öztürk, engelli öğrenciyi alnından öptü.

Öztürk’ün engeli öğrencilere hediye vermesiyle program son buldu.

• Başkan Vekilimiz Öztürk Engelli Öğrencilerle Birlikte Ankara Havası Oynadı