Van Jandarma Kolordu Komutanı Karataş’tan Başkan Vekilimiz Öztürk’e Ziyaret

Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Salih Karataş, Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Salih Karataş, Hudut Alay Komutan Yardımcısı Albay Tefik Abaşlıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Hati ile beraber Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Sohbetin ardından Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, tarafından karşılanan Karataş, burada bir süre sohbet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Öztürk, Van Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Salih Karataş’a Türk Bayrağı hediye etti.

Daha sonra Korgeneral Karataş ve beraberindeki heyet ziyaretlerini tamamlayarak Kaymakamlıktan ayrıldı.

• Van Jandarma Kolordu Komutanı Karataş’tan Başkan Vekilimiz Öztürk’e Ziyaret