Başkale Belediyesi Kandil Simidi Dağıttı

Belediyemiz Berat Kandili münasebetiyle ilçede bulunan cami önlerinde, hastane ve çarşı merkezinde vatandaşlara kandil simidi ikram etti.

Başkale Belediyesi Berat Kandili münasebetiyle ilçede bulunan cami önlerinde hastane ve çarşı merkezinde vatandaşlara kandil simidi ikram etti.

Simit ikramlarını alan vatandaşlar Başkale Belediyesine simit dağıtımı sebebiyle teşekkürlerini ilettiler.

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk’ün isteği üzerine hazırlanan kandil simitleri Belediye zabıta müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşlara ikram edildi.

Berat Kandili sebebiyle bir mesaj yayınlayan Belediye Başkan Vekilimiz Abdulselam Öztürk  “Mübarek üç aylar içerisinde yer alan Berat Kandili merhamet kapılarının sonuna kadar açıldığı, kurtuluş, af ve arınma gecesidir. Yüce Allah’a daha derin bir şükür imkânının bulunacağı bu özel gecede birlik, beraberlik ve huzurumuzun artmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle, Berat Kandilinin İslam Âlemine, Ülkemize, İlçemize ve tüm insanlığa sağlık, esenlik ve mutluluklar getirmesini diler, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

• Başkale Belediyesi Kandil Simidi Dağıttı