Şehit Ailelerine Evlerinde Ziyaret

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Asım Solak, 1993 yılında Başkale’ye bağlı Aydemir Mahallesinin Testili mezrasında görevini yaparken şehit olan Süleyman Aydın ve 1996 yılında Güzeldere mevkinde görevini yaparken şehit olan Mevlüt Alp’ın Başkale merkezde yaşayan ailelerini ziyaret etti.

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Asım Solak, Başkale’de önce şehit olan güvenlik korucuları Süleyman Aydın ve Mevlüt Alp’ın ailelerini ziyaret etti. Şehit aileleri ile yakından ilgilenen Başkan Vekilimiz Asım Solak eşi Esra Solak Hanımefendi, ailelerin sorun ve taleplerini dinledi.

Şehit çocuklarına çeşitli hediyeler vererek sohbet eden Solak, “Aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun. Devletimiz her zaman tüm imkânlarıyla şehit ailelerinin yanındadır. Bizler de her zaman sizlerin yanında olacağız" dedi.

Şehit yakınları ise, vatanın birlik ve bütünlüğünün daim olmasını istediklerini belirterek Başkan Vekilimiz Solak ve beraberindekilerin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ve gururlandıklarını dile getirdiler.

• Şehit Ailelerine Evlerinde Ziyaret