Başkale Belediyesi Kandil Simidi Dağıttı

Başkale Belediyesi, Miraç Kandili münasebetiyle ilçede bulunan camilerin önünde ve çarşı merkezinde vatandaşlara kandil simidi ikram etti.

Belediyemiz ilçemizde bulunan camilerin önünde ve çarşı merkezinde ikindi namazının ardından çarşı merkezinde Miraç Kandili sebebiyle kandil simidi dağıttı.

Simit ikramlarını alan vatandaşlar Başkale belediyesine simit dağıtımı sebebiyle teşekkürlerini ilettiler.

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk’ün isteği üzerine hazırlanan kandil simitleri Belediye zabıta müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşlara ikram edildi.

Regaip Kandili sebebiyle bir mesaj yayınlayan Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk  “Mübarek üç aylar içerisinde yer alan Miraç Kandili merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, kurtuluş, af ve arınma gecesidir. Yaradana daha derin bir şükür imkânının bulunacağı bu özel gecede birlik, beraberlik ve huzurumuzun artmasını Yüce Allah’ tan niyaz ediyor,  tüm Başkaleli hemşerilerim ve İslam aleminin kandilini kutluyorum” dedi.

• Başkale Belediyesi Kandil Simidi Dağıttı