Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk’ten Miraç Kandili Mesajı

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk, Miraç Kandili münasebetiyle yayınladığı mesajda tüm İslam aleminin ve Başkalelilerin kandilini kutladı.

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk, mesajında üç aylarda Regaip Kandiliyle başlayan mübarek gecelerin birçok hikmet, sır ve bereketi içinde barındıran Miraç Kandili ile devam ettiğini belirtti.

Başkan Vekilimiz Öztürk'ün mesajı şöyle:

“Mübarek üç aylar içerisinde yer alan Miraç Kandili merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, kurtuluş, af ve arınma gecesidir. Yaradan’a daha derin bir şükür imkânının bulunacağı bu özel gecede birlik, beraberlik ve huzurumuzun artmasını temenni ediyorum.

Bu vesileyle, Miraç Kandil'inin İslam Âlemine, Ülkemize, İlçemize ve tüm insanlığa sağlık, esenlik ve mutluluklar getirmesini diler, tüm Başkaleli hemşerilerimin kandilini kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunarım.”