Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıldönümü

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Adil Metin ve beraberindeki emniyet personelini, Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Günü dolayısıyla makamında kabul etti.

Emniyet personelinin yer aldığı heyet, Kaymakamlık makamına gelen İlçe Emniyet Müdürü Adil Metin, Kaymakam Belediye Başkan Vekili Öztürk’e günün anısına çiçek takdim etti.

173. kuruluş yıl dönümlerini, 10 Nisan polis günlerini kutladığı teşkilat mensuplarına ziyaretleri için teşekkür eden Kaymakam Öztürk, "Polis devletin eli, ayağıdır. Ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü kutlarım" diyerek devletimizin de tüm imkânlarıyla her daim polis teşkilatımızın yanında durduğunu hatırlattı.

• Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıldönümü