Van 6. Hudut Komutanı Yenilmez ‘den Başkan Vekilimiz Öztürk'e Ziyaret

Van 6. Hudut Alay Komutanı Piyade Albay Şahin Yenilmez, Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Van 6. Hudut Alay Komutanı Piyade Albay Şahin Yenilmez, hudut alay komutan yardımcısı Albay Tefik Abaşlıoğlu 4. Hudut Tabur Komutanı Binbaşı Mehmet Köylü ve Tankçı Yarbay Yücel Demir ile beraber Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Başkale Belediye Başkan Vekilimiz Abdulselam Öztürk tarafından karşılanan Yenilmez, burada bir süre sohbet etti.

Albay Yenilmez, Başkan Vekili Öztürk’e beraberinde getirdiği Türk Bayrağını takdim ederek, “Bayrağımızı Türkiye’nin en yüksek karakolunda vermek isterdim fakat nasip böyle oldu” dedi.

Kaymakam Öztürk ise “en kutsal değerimizdir” dediği Türk Bayrağını öperek makamın başköşesine koydu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Belediye Başkan Vekilli Öztürk, Yenilmez’e teşekkür etti.