Duyarlı Vatandaşımızdan Örnek Davranış

Başkale ilçemizde esnaflık yapan Kadir Karagöz yerde bulduğu yarım altını belediyemiz tarafından yapılan anonsu duyar duymaz altının sahibi olduğunu öğrendiği Münür Özdemir’e belediyede teslim etti.

Maddi durumu kötü olduğu öğrenilen Münür Özdemir kendisine ait yarım altını bozdurmaya giderken yolda kaybetti.

Durumdan sonra haberdar olan Özdemir belediyemize başvurarak altınının bulunması için yetkililerden anons yaptırılmasını istedi.

Bu sırada anonsu duyan ilçede esnaf olarak olan Kadir Karagöz belediyemiz zabıta müdürlüğüne gelerek bulduğu yarım altını sahibine teslim etti.

Kaybettiği altınını bulmanın sevincini yaşayan Münür Özdemir,  belediye yetkileri ve altınını bulup teslim eden Kadir Karagöz’e teşekkür etti.

• Duyarlı Vatandaşımızdan Örnek Davranış