Başkale Belediyesi Kandil Simidi Dağıttı

Başkale Belediyesi, Regaip Kandili dolayısıyla vatandaşlara ve belediye personeline kandil simidi ikram etti.

Belediyemiz çarşı merkezinde Başkaleli vatandaşlarımıza mübarek üç aylara girişi simgeleyen Regaip Kandili sebebiyle kandil simidi dağıttı.

Simit ikramlarını alan vatandaşlar Başkale belediyesine simit dağıtımı sebebiyle teşekkürlerini ilettiler.

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk’ün isteği üzerine hazırlanan kandil simitleri Belediye zabıta müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşlara ikram edildi.

Regaip Kandili sebebiyle bir mesaj yayınlayan Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk  “Mübarek günler içerisinde farklı bir öneme sahip, Ramazan ayının bir bakıma müjdeleyicisi olan Regaip Kandili tüm Başkaleli hemşerilerime ve Müslüman alemine bereket, huzur, sağlık getirmesini Yüce Allah’ tan niyaz ediyorum bütün Başkaleli hemşerilerimin kandilini kutluyorum” dedi.

• Başkale Belediyesi Kandil Simidi Dağıttı