Başkale İlçemizde Kadınlar Günü Kutlandı

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk ile eşi Zuhal Öztürk, Dünya Kadınlar Günü’nü Belediyemizin kadın emeği pazarı ve kadın yaşam Merkezi’ndeki kadınları ziyaret ederek kutladı.

Başkale Belediyesi tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk ve Eşi Zuhal Öztürk ile kurs hocaları ve kursiyerler katıldı.

Başkan Vekili Öztürk eşi ile beraber kadın emeği pazarında kilim dokuyan kadınları tek tek ziyaret ederek, kadınlar gününü kutladı. Daha sonra kadın yaşam merkezine geçen Öztürk ve eşi kadınlarla sohbet etti.

Başkan Vekili Öztürk, "Kadın annedir. Toplumumuzun temel yapı taşıdır. Bir toplumda kadın yoksa o toplum bitmiştir. Sizlerin iş hayatına katılmanız için Belediye olarak sizlere desteklerimiz her zaman sürecektir. Tüm kadınlarımızın ve kızlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutlar, sağlıklı başarılı günler temenni ediyorum" dedi.

Kadın emeği pazarında kilim üreten kursiyerler Öztürk ve eşine birer çanta hediye ettiler.

Etkinlik kaymakam Öztürk’ün kadınlarla birlikte ilçede bulunan bir restoranda yemek yemesi ile son buldu.

• Başkale İlçemizde Kadınlar Günü Kutlandı