Başkan Vekilimiz Abdulselam Öztürk’ten Nüfus Müdürlüğüne Ziyaret

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk yaklaşık 1 ay önce kalp krizi geçiren İlçe Nüfus Müdürü İsa Akdeniz’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk, İlçe Nüfus Müdürü İsa Akdeniz ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Akdeniz ’den çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Vekili Öztürk, daha sonra vatandaşlar ile yeni çipli kimlikler hakkında sohbet etti.

Öztürk yaptığı açıklamada,  1 Ocak 2017 tarihi itibariyle yürürlüğe giren yeni cipli kimlik kartını alabilmek ve yeni kimliklerin teknolojik olarak üstünlükleri olduğunu ve kişisel verilerin korunmasında büyük önemi olduğunu kurumlarda iş ve işleyişleri eksiksiz zamanda yürütülebilmesi için kimlikleri bir an önce almak gerektiğini belirtti.

Nüfus Müdürü İsa Akdeniz ise Öztürk 'e teşekkür ederek, ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

• Başkan Vekilimiz Abdulselam Öztürk’ten Nüfus Müdürlüğüne Ziyaret