Başkan Vekilimiz Abdulselam Öztürk Okul Tadilat Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk, Kaymakamlık ve Belediyenin desteği ile tadilatı yapılan Başkale Yatılı Bölge Ortaokulu Konferans salonu ve yemekhane inşaatında incelemelerde bulundu.

Tadilat çalışmalarını kontrol eden Başkan Vekili Öztürk, öğretmen ve yetkililerle bir süre sohbet ederek ihtiyaç ve sıkıntılarını dinledi.

Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Sami Karakelle ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Özkara ile birlikte yapımı devam eden Başkale Yatılı Bölge Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulunarak inşaat çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Öztürk, bakım ve onarım çalışmalarının biran önce bitirilerek öğrencilerin hizmetine sunulmasının talimatını verdi.

Başkan Vekili Öztürk "Bizler üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Belediye ve kaymakamlık olarak ilçemizde eğitim için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Önemli olan bu yapılan bu hizmetlere sahip çıkarak korumak"dedi.

Öztürk yapılan incelemelerin ardından okuldan ayrıldı.

• Başkan Vekilimiz Abdulselam Öztürk Okul Tadilat Çalışmalarını Yerinde İnceledi