Başkale İlçemizde Yarıyıl Tatili Bitti Okullar Ders Başı Yaptı

Başkale ilçemizde 2017-2018 eğitim öğretiminin yarıyıl tatili bitti. Yaklaşık 15 Bin öğrenci Başkale merkez ve mahallerinde bugün okullarda ders başı yapıldı.

Başkale Merkez Vali Özdemir Hanoğlu ilk ve ortaokullunda düzenlenen törene Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Özkara, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Tören, Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı.  Program Günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşmalar ve öğrencilerin şiirler okumasıyla devam etti. Törenin ardından sınıfları tek tek gezen Kaymakam Belediye Başkan Vekilimiz Abdulselam Öztürk, öğrencilerle sohbet ederek, 2017-2018 yılının 2. Yarıyılında başarılar diledi.

Başkan Vekili Öztürk, “Eğitim Öğretimin ikinci yarılının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Siz şuanda çok gençsiniz. Sizin zihinleriniz daha geniş ve daha aydınlık. Bu şansınızı iyi değerlendirin. Biz Başkale olarak Van’da birinci olmak istiyorum. Bu başarıyı sağlarsanız ne isterseniz yapmaya hazırız. Sizlere güveniyoruz. Sizlere bir kez daha başarılar diliyorum.”  Dedi.

• Başkale İlçemizde Yarıyıl Tatili Bitti Okullar Ders Başı Yaptı