Belediye Başkan Vekilimiz Abdulselam Öztürk Esnafla Toplantı Yaptı

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk, ilçenin genel durumu hakkında esnaflarla toplantı gerçekleştirdi.

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk,  ilçenin genel durumu hakkında esnaflarla toplantı gerçekleştirdi.

Hükümet Konağı Kaymakamlık makamında Kaymakam Abdulselam Öztürk’ün başkanlık ettiği toplantıda ilçenin genel durumu ile ilgili esnaflarla fikir alışverişinde bulunuldu.

Kaymakam Öztürk, katılımlarından dolayı esnafa teşekkür ederek, "İlçe menfaati için hep birlikte çalışmalıyız. Halkımızın sorunu bizim sorunumuzdur. İlçemiz için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. İlçe halkına kapımız sonuna kadar açıktır.” dedi.

İlçe esnafı da gerçekleştirilen toplantıyı çok verimli bulurken, Kaymakam Öztürk’e teşekkür ettiler.

• Belediye Başkan Vekilimiz Abdulselam Öztürk Esnafla Toplantı Yaptı