Başkale Belediyesinden Ramazan Yardımı

Başkale Belediyesi, ilçemizde ihtiyaç sahibi vatandaşlara içerisinde gıda ve temizlik malzemelerinin bulunduğu 500 ramazan kolisi yardımında bulundu.

Başkale Belediyesi, belediye hizmetlerinin yanı sıra hayata geçirdiği sosyal projelerle ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunuyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından hazırlanan içerisinde gıda ve temizlik ürünlerinin bulunduğu ramazan kolilerini daha önceden belirledikleri ilçe merkezi ve kırsal mahallerde ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıyor.

Kolilerde, pirinç, mercimek, bulgur, kuru fasulye, toz şeker, çay, makarna, sıvı yağ, un ve kahvaltılık gibi temel gıda ürünleri bulunuyor.

Gıda yardımlarının yanı sıra Belediyemiz tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi ailelerden ilçe merkezinde yaşayanlara ekmek, kırsal mahallerde yaşayanlara ise un yardımları ise düzenli olarak devam ediyor.

• Başkale Belediyesinden Ramazan Yardımı