Millî Eğitim Müdürü’nden Başkan Vekili Öztürk’e Ziyaret

Van İl Milli Eğitim Müdürü Gıyasettin Kırekin ve beraberindeki heyet Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Belediye Başkan Vekilimiz Abdulselam Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü ve beraberindeki heyeti kabul etti. Öztürk’ün makamında gerçekleşen ziyarette, Başkale’nin önemli sorunlarının yanı sıra belediyenin 2018'de gerçekleştirilecek projeleri konuşuldu.

Başkan Vekili Öztürk ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirirken, Milli Eğitim Müdürü Kırekin ise Başkale Belediyesi ve kaymakamlığı olarak eğitime yapılan katkılardan dolayı Öztürk’e teşekkür ederek, “ Başkale Belediyesi artık hizmet üretiyor, proje üretiyor. Eğitim için yapılan 1 milyon destek ve girişimlerinizle açılan sürekli eğitim merkezi ve yeni yapılan öğretmenevinden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Öztürk ile il milli eğitim müdürü Kırekin birlikte belediye bünyesinde açılan sürekli eğitim merkezi ve belediye tarafından yeni yapılan 24 oda ve 1 süit odayla 45 yatak kapasiteli bir otel işletmesi tarzında inşa edilen öğretmenevini gezdi.

Belediye bünyesinde açılan Sürekli eğitim merkezi ve okul öncesi eğitim sınıflarını da gezen Başkan Vekili Öztürk,  öğrencilere moral ve motivasyon vererek, üniversite sınavlarında başarılar diledi.

• Millî Eğitim Müdürü’nden Başkan Vekili Öztürk’e Ziyaret