Başkan Vekilimiz Öztürk’ten Yeni Yıl Mesajı

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Vekili Öztürk mesajında, Başkale Belediyesi ve Kaymakamlığı olarak 2017 yılında hedeflerini gerçekleştirmiş olarak kapatmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirtti.

Yaşanabilir bir yerleşim yeri olma misyonuyla çalışmaların olumlu neticelerini aldıklarını vurgulayan Öztürk, şunları kaydetti:

"2018 yılında da sağlık, eğitim, sosyal yardım, asayiş ve diğer tüm kamu hizmetlerinde vatandaş odaklı bir anlayış çerçevesinde çalışmalarımıza devam etmek azmi ve kararlığındayız.  2017 yılını acı ve tatlı hatıralarıyla geride bırakırken, içimizdeki büyük umutlar, beklentiler, coşku ve heyecanla hep beraber yeni bir yıla giriyoruz. Fert ve millet olarak 2018 yılına dair beklenti ve umutlarımız ise; ilçemizin ve ülkemizin kalkınması, refahı, sükûnu, huzuru, birliği ve dirliğidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın ilçemize, ülkemize ve Başkaleli hemşerilerimize iyilikler, güzellikler getirmesini temenni eder, ilçemizde görev yapan tüm kamu personelinin ve saygıdeğer Başkaleli hemşerilerimin yeni yılını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.