Başkan Vekilimiz Öztürk Kilim Atölyelerini Ziyaret Etti

13 Aralık 2017
Başkan Vekilimiz Öztürk Kilim Atölyelerini Ziyaret Etti

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk, belediyemizin bünyesinde açılan kilim dokuma kursunda incelemelerde bulundu. Burada bir halı tezgâhının başına geçen Başkan Vekili Öztürk, kilim dokudu.

Göreve başladığı günden beri yoğun bir tempo ile çalışan Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk, ilçede yeni açılan kilim dokuma ve dikiş nakış kurslarını ziyaret etti.

İlk olarak Kadın Emeği Pazarında açılan kilim dokuma atölyesini ziyaret eden Başkan Vekilimiz Öztürk, öğreticilerden kurs hakkında bilgi aldı. Kursiyerlerle bol bol sohbet eden Öztürk, büyük bir emekle dokunan kilimleri yakından inceledi.

Kilimlerin büyük emeklerle dokunduğunu belirten Başkan Vekilimiz Öztürk, bir kilim dokuma tezgâhının başına geçerek kursiyerlerle birlikte kilim dokudu.

Başkale’ye özgü kilimlerin tanıtılması gerektiğini belirten Öztürk, “Kilimlere çok değer veriyorum. Başkale’ye özgü kilimlerin tanıtımı için Kursiyerlere her türlü desteği vereceğiz.” dedi.

Daha sonra Başkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde açılan dikiş nakış kurslarını ziyaret eden Öztürk, burada da kursiyerlerle bir süre sohbet ettikten sonra ayrıldı.

• Başkan Vekilimiz Öztürk Kilim Atölyelerini Ziyaret Etti