Başkale Belediyesi’nin Kar Mesaisi Başladı

07 Aralık 2017
Başkale Belediyesi’nin Kar Mesaisi Başladı

Başkale İlçemizde dün başlayan kar yağışı etkisini artırarak devam ederken, belediyemizin karla mücadele ekibi yoğun kar mesaisine başladı.

Başkale Belediye Başkanlığı karla mücadele ekipleri kar yağışının ardından şehir genelinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarına Başkale'nin her noktasında aralıksız devam ediyor.

Kar temizleme ekipleri ile hazır vaziyette bulunan Belediyemiz, kar küreme, tuzlama ve kaldırım temizleme ekipleri ile kar yağışının ardından vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalara başladı. Merkez cadde ve yollardan başlatılan kar temizleme çalışmalarına şehir genelinde devam edildi.

Belediyemiz kriz masası koordinesinde birim müdürlerinin denetiminde yürütülen karla mücadele çalışmalarının kar yağışı süresince kent genelinde sürdürüleceği belirtildi.

Kar kalınlığı 40 cm bulduğu ilçemizde olumsuz hava şartları ve yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

• Başkale Belediyesi’nin Kar Mesaisi Başladı