Başkan Vekilimiz Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Asım Solak, şehit yakınlarını evlerinde ziyaret etti.

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Asım Solak, eşi Esra Solak Hanımefendi  ile birlikte 1996 yılında Başkale’de bölücü terör örgütü unsurları ile çıkan çatışmada şehit olan güvenlik korucusu Cemil Çoban ve Abdulkadir Tezel’in merkez Yenimahalle’de yaşayan ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Ziyarette, şehit Cemil Çoban ve Abdulkadir Tezel başta olmak üzere aziz şehitlerimizin ruhları için dualar edildi. Kaymakamımız Solak, ziyarette şehitlerin eşi ve çocukları ile bir süre sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi.

Başkan Vekilimiz şehit yakınlarıyla sürekli olarak temas içinde olduklarını belirterek, "Vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun. Devletimiz her zaman şehit ailelerimizin yanında. Sizlerin talep ve istekleri bizim için önemlidir." dedi.

Beraberinde götürdüğü çeşitli hediyeleri çocuklara veren Başkan Vekilimiz Solak, kendileriyle yakından ilgilendi.

• Başkan Vekilimiz Şehit Ailelerini Ziyaret Etti