Zabıta Kaldırım İşgalini Sonlandırmakta Kararlı

04 Aralık 2017
Zabıta Kaldırım İşgalini Sonlandırmakta Kararlı

Başkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kaldırım işgallerini sonlandırmak için çalışma başlattı. İş yerinin önünde kaldırım işgali yapanlar hakkında yasal işlem yapılacak.

İlçemizde yaygın olan kaldırım işgallerinin önüne geçmek amacıyla çalışma başlatan Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz işgali sonlandırmakta kararlı.  Belediyemiz sorumluluk alanında yer alan caddelerde kaldırımlara eşya dizerek yaya geçişlerini engelleyenleri önlemek için harekete geçti.

Ekiplerimiz çarşı merkezindeki bölgelerde yaptıkları denetimlerde esnafların kaldırım işgali yapıp yapmadıklarını kontrol etti.

Yapılan denetimlerde kaldırımlara eşya dizerek yayaların geçişini engelleyen iş yerlerinin işgallerini kaldırtan Zabıta,  esnafları kaldırım işgal yapmamaları yönünde uyardı.

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk kaldırım işgaline karşı sıkı bir denetim uygulayacaklarını söyledi.

Kaldırımların yayaların geçiş yolu olduğunu belirten Başkan Vekili Öztürk "ekiplerimiz bundan böyle işgale asla taviz vermeyeceklerdir. Ekiplerimiz son kez esnaflarımızı uyardı. Bu uyarılarımızın ardından belirlediğimiz alanın dışına çıkarak kaldırım işgali yapanlar hakkında gerekli yasal işlemler yapılacaktır. Esnaflarımızdan kaldırımları işgal etmemelerini bekliyoruz ”dedi.

• Zabıta Kaldırım İşgalini Sonlandırmakta Kararlı