Başkale Belediyesi Kışa Hazır

29 Kasım 2017
Başkale Belediyesi Kışa Hazır

Başkale Belediyesi kış ayları öncesinde karla mücadele ve zor hava şartları için hazırlıklarını tamamladı.

Başkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Garaj amirliği ekipleri vatandaşlarımızın kış şartlarından en az şekilde etkilenmesi için teknik ekipman, personel ve lojistik destek ihtiyaçlarını belirleyerek gerekli önlemleri aldı.

Buna göre, 4 kepçe, 1 loder, 1 greyder, 2 tuzlama aracı, 2 kar küreme aracı, 2 damperli kamyon,  2 pickup ve 25 personel kar ve zorlu hava şartlarıyla mücadele için görev başında olacak.

Ekiplerimiz Kışa Hazır

Yoğun kış şartlarının yaşandığı ilçemizde vatandaşlarımızın sorun yaşanmaması için belediye bünyesinde kriz masası oluşturuldu. Araç filosunu hazır bekleten belediyemiz, karla mücadele için hazırlıklarını tamamladı.

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakamı Abdulselam Öztürk,  Başkale ilçesinin kış şartlarının çetin yaşandığı yerlerden biri olduğunu belirterek, “Kar kalınlığının zaman zaman 1 metreyi geçtiği ilçemizde kış ayları çetin geçmektedir. Yüzden fazla mahalle ve yerleşim yeri bulunan ilçemizde vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için gerekli çalışmaları başlatarak, kriz masası oluşturduk. Ekiplerimiz kış aylarında hizmetlerini aralıksız bir şekilde sürdürecektir” dedi.

• Başkale Belediyesi Kışa Hazır