Başkan Vekilimiz Abdulselam Öztürk Mevlid Kandili Mesajı Yayınladı

29 Kasım 2017
Başkan Vekilimiz Abdulselam Öztürk Mevlid Kandili Mesajı Yayınladı

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk, Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Vekili Öztürk mesajında Şu ifadelere yer verdi:

“Bu gece peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa SAV ‘in dünyaya şereflendirdiği gecedir. Mevlid Kandili, Hz. Peygamber’in bizlere sunduğu bütün değerleri ve yol gösterici öğütlerini anlama ve bu anlayışla yaşama ve yenilenme zamanı olarak nitelendirilmektedir. Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle Mevlid kandilinin Ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni diliyorum.

Sevgili Peygamberimizin Dünyayı Şereflendirmesinin Yıl Dönümü Olan Mevlid Kandilinin Bütün insanlığa Rahmet Ve Huzur Getirmesini Yüce Mevla’dan Niyaz Eder, Bütün İslam Âleminin Ve Başkaleli Hemşerilerimin Mevlid Kandilini Tebrik Ederim.”