Başkale İlçemizde 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması

24 Kasım 2017
Başkale İlçemizde 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması

Başkale İlçemizde 24 Kasım Öğretmenler Günü Belediye Başkan Vekilimiz ve Kaymakamımız Abdulselam Öztürk’ün katılımıyla kutlandı.

Öğretmenler Günü programı sabah saatlerinde Hükümet Konağı bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk bırakılması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Ardından program Başkale İmam hatip ortaokulu konferans salonunda devam etti.

Buradaki etkinliğe Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk, Cumhuriyet Savcısı Engin kahraman Garnizon Komutanı Vekilli Orhan Kurtoğlu Komando Jandarma Komutanı Binbaşı Selman Belgin Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Sami Karakelle İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Özkara kurum Müdürleri, Öğretmen ve Öğrenciler katıldıDüzenlenen etkinlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Özkara, Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Program İlçede görev yapan öğretmenlerin Ülkedeki Terör saldırılarında şehit düşen Öğretmen meslektaşlarını anmak için düzenledikleri Slayt gösterimi Şiir ile Müzik dinletisi izleyicilere sunuldu.

Duygusal anların yaşandığı programın ardından konuşan İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Abdulselam Öztürk; Öğretmenin görevi hüzünle başlıyor bir coşkuyla bitiyor bu da sizin mesleğinizin icabı olsa gerek öğretmenlik mesleği gayretle yapılan bir iş ben sizin gibi yürekli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü bir kez daha en içten duygularımla kutluyorum dedi.

Daha sonra kaymakam Öztürk ilçe milli eğitim müdürü Kemal Özkara’ya Türk Bayrağı hediye ettikten sonra program sona erdi.

• Başkale İlçemizde 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması