Başkan Vekili Öztürk’ten Öğretmenler Günü Mesajı

23 Kasım 2017
Başkan Vekili Öztürk’ten Öğretmenler Günü Mesajı

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Öğretmenler gününü kutlayan ve kendilerine başarılar dileyen Başkan Vekili Öztürk, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Başöğretmen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "Eserinin Üzerinde İmzası Olmayan Yegâne Sanatkâr Öğretmendir" diyerek taşıdıkları kıymeti bizlere hatırlattığı öğretmenlerimizin öğretmenler gününü saygı ve minnetle kutluyoruz.  Her birimizin yaşamının en önemli parçalarından biri olan, hayatla ilgili bilgilerimizin temelini aldığımız, yolumuzu aydınlatan öğretmenlerimizin, emeklerini unutmadan borçlu olduğumuz bugünler için onlara teşekkür ediyoruz.

Başta ilçemiz okullarında özen, özveri ve hassasiyetle bu sorumluluğun her zaman bilincinde olarak görev yapan öğretmenlerimiz olmak üzere, tüm öğretmenlerimizin aileleriyle birlikte Öğretmenler Gününü kutlar, yaşamlarında sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim."